stanga sus

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

centru sus
  Despre Ofelia home
Centrul Ofelia
De activitate,
în formare
profesională și
estetică
corporală.
Curs Detectiv
Contact:
0269 447553
0743.113161
contact@
ofeliacenter.ro
joico

Vom incepe sa cunoastem Centrul de Estetica si Recuperare printr-un moto: ,,Remodelarea corporala nu este un moft ci o necesitate”.
Se adreseaza acelor femei care au curajul sa doreasca mai mult pentru corpul lor pornind de la un aspect foarte important: sanatatea. Intreaga viata a omului este supusa imprevizibilului, in orice moment pot interveni situatii, schimbari, evenimente neasteptate carora trebuie sa stim sa le facem fata asa cum trebuie. Pierderea controlului asupra corpului duce la dezechilibru si implicit la aparitia unor aspecte nefavorabile asupra organismului la nivel intern dar si extern.
Incercam cu prudenta sa venim in ajutorul celor care ni-l solicita, motiv pentru care am creat o echipa omogena si profesionista.
Avem o baza materiala exceptionala, care face fata oricarei cerinte. Putem spune ca am construit incet dar sigur.
Intrand in Centrul nostru, gandul te duce la un alt univers, un joc al luminii si al culorii, arome placute si relaxante, Mistic sau Real, frumusetea sub orice forma inspira dragoste, zeitele Olimpului adunate pentru eternul Feminin - "Frumos"! Ce femeie nu-si doreste sa arate bine, sa fie frumoasa si sa fie cu adevarat iubita? E important de stiut insa ca frumusetea vine din interior catre exterior. Tratamentele Centrului Ofelia sunt diverse, de la simplu la complex, gandite pentru femeia moderna. Combatem aspectul inestetic al pielii, asa numita celulita sub diferitele ei forme, grasimile localizate, pielea flasca, cazuta, prin impachetarea cu namoluri si alge marime de la Marea Moarta, electrostimulare, drenaj limfatic, sauna uscata, masaje profesionale cu aparatura performanta care reduc timpul de tratamente, cu rezultate care apar simtitor de repede si vizibil, exemplu LPG Cellu M6, nr.1 mondial in combaterea celulitei. Tratarea acesteia include un complex de factori, trebuie facuta de specialisti si nu este la indemana oricui.
Miscarea este esentiala pentru un organism sanatos. Inactivitatea duce la atrofierea corpului si la aparitia efectelor nedorite, organismul imbatraneste timpuriu si capata un aspect dizgratios.
Circuitul de mentinere, stabilitate si frumusete corporala este unic si doar Centrul Ofelia vi-l poate oferi. Sala de gimnastica e dotata cu aparate conform standardelor competitive, gandita special pentru clientele noastre, care sunt indrumate in permanenta de un profesor specialist. Acesta va va da indicatiile necesare legate de alimentatia corecta care trebuie urmata cu strictete pentru mentinerea unei siluete adecvate si sanatoase.

sus dreapta
linie

Pe latura terapeutica incercam sa amelioram si sa corectam anumite disfunctii ale organismului plecand de la deformatii si traumatisme ale coloanei, cifoze, scolioze, sechele traumatice, artroze cervico-dorso-lombare ale soldului si genunchiului (coxatroza si gonartroza). Sedintele de reflexoterapie vin sa completeze gama de servicii oferite pentru diverse afectiuni sau pentru combaterea stresului si revigorarea organismului.

  linietelefon  
  vert1   vert2   vert3  
  home
despre ofelia
formare profesională

remodelare corporală
masaj & reflexoterapie
manichiură & pedichiură
cosmetică
coafor
recuperare medicală & fitness
galerie foto
contact